ما در این مقاله قصد داریم به تفاوت قهوه یزدی با سایر ها بپردازیم. با ما همراه باشید.
♥ قهوه یک نوشیدنی محبوب است که از عصاره دانه های قهوه به دست می آید و در تمام دنیا طرفداران بسیار زیادی دارد. این دانه خوش طعم و عطر و مفید نه تنها به عنوان یک نوشیدنی بلکه با توجه به طرز تهیه و ترکیب آن با سایر مواد غذایی مانند شکر، شیر و بستنی و با نام های مختلفی در تمام کافی شاپ های دنیا از جمله قهوه ترک، اسپرسو، کاپوچینو، لاته و همچنین انواع کافه گلاسه ها و دسرها مورد استفاده قرار میگیرد. از این دانه های خوشمزه در تهیه انواع بستنی ، شکلات و شیرینیجات نیز استفاده می شود.
طرز تهیه هر نوع از قهوه متفاوت است. به طور مثال قهوه ترک و اسپرسو در زمره قهوه های فوری هستند و با دستگاه قهوه ساز تهیه شده و به صورت تلخ و یا با توجه به ذائفه افراد با شیر و یا شکر مصرف می شوند.
3 دیدگاه. پیغام بگذارید
سلام
حتی اگه ۲۰ دقیقه هم سنجاقی و روی شعله خیلی کم هم بجوشه دو سوم آب تبخیر خواهد شد
حاضرم حضوری ثابت کنم
سلام یک فنجان کوچک اب برای 40 دقیقه بجوشه حتی ملایم ته دیگ قهوه نمیشه؟
سلام و درود
در مقیاس کم به اندازه یک فنجان کمتر بجوشد
اما اگر نیمی از قهوه جوش اب میریزید و به همان اندازه قهوه نیز بیشتر میریزید مشکلی در جوشیدن 20 الی 30 دقیقه ندارد.