سی تی سی یا CTC روشی برای تهیه برگ های چای است که اولین بار در سال 1930 سوسط ویلیام مک کرچ در آسام هند مورد استفاده قرار گرفت و بعدها به مناطق دیگر از جمله ایالات دیگر هند و سراسر افریقا گسترش پیدا کرد. CTC از سه کلمه Crush به معنی خرد کردن، Tear به معنی گسستن و Curl به معنی پیچیدن تشکیل شده است و مجموعه پردازش های روی برگ چای است. این روش در شمال کشور ایران نیز مورد استفاده گرفته است و به چای کله مورچه ای شهرت دارد.
تولیدکنندگان آن معتقد بودند که این روش پردازش روی برگ چای باعث می شود تا چای سریعتر دم بکشد و آماده سرو شود. همچنین عطر و طعم قوی تری خواهد داشت. این روش نسبت به روش های دیگر تولید چای مقرون به صرفه تر بوده و به همین جایگاه خود را در بین تولید کنندگان چای حفظ نموده است. همچنین در این روش سلولهای چای می شکند و بهتر اکسیده شده و طعم آن مطلوب تر و قوی تر می شود.