بهترین روش برای نگه داری چای سیاه

اینکه چگونه چای را نگهداری کنید تا طعم و عطر و خاصیت خود را حفظ کند مسئله بسیار مهمی است. در این مقاله قصد داریم با معرفی چند روش ساده برای نگهداری چای شما را آشنا کنیم.

چای را حتما در جای خشک و خنک نگهداری کنید. نگهداری چای در جای مرطوب باعث کپک زدن و بدطعم شدن چای شد و همینطور یخچال به دلیل رطوبت محیط مناسبی برای قرار دادن چای نیست.

چای خشک را هرگز در نور خورشید قرار ندهید.زیرا نور و اشعه خورشید باعث خراب شدن چای شده و کیفیت و ماندگاری آن را به شدت کاهش می دهد. بهترین مکان کابینت هایی هستند که از نور و رطوبت دور می باشند.

چای را از حرارت مستقیم و گرما محافظت کنید. زیرا باعث افت کیفیت چای می شود.

چای را در ظروف شیشه ای و یا فلزی تمیز و خشک تیره قرار داده و از قرار دادن آن در کنار مواد غذایی بودار خودداری کنید. زیرا چای خشک بوی مواد را سریع جذب کرده و بدبو می شود.

یکی از دشمنان اصلی چای هوا است. پس بهتر است چای خشک را در معرض هوای ازاد قرار ندهید. چای را در ظروف کاملا دربسته قرار داده و پس از هر بار مصرف درب ظرف را محکم ببندید تا از نفوذ هوا به داخل ان جلوگیری شود.

بهتر است چای را به صورت تازه خریداری و مصرف کنید و چندین چای را برای مدت طولانی انبار نکنید.

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
keyboard_arrow_up