طبع ادویه ها چیست

زمان مطالعه: 2 دقیقه

طبع شناسی انواع ادویه ها

طبع شناسی
از تركیب عناصر اربعه، یعنی آتش، ‌هوا، آب و خاك،‌حالت خاصی در انسان به وجود می آید كه خصوصیات همه ی آن عناصر را دارد، ولی گاه به خاطر وراثت و شرایط اقلیمی، مانند آب و هوا،‌دما و نوع تغذیه بعضی از این عناصر موجود در بدن آدمی بر دیگری غلبه می نماید و همین امر موجب می گردد بدن آدمی گرایش به حالت های اسیدی یا قلیایی و یا حالتی بین این دو پیدا كند كه آن را «طبع» می نامند .

غذا عمده ترین مواد مصرفی بدن انسان است كه روزانه حدود سه بار از آن استفاده می كنیم. موادی كه غذای انسان را تشكیل می دهند عبارتند از: مواد آلی، مواد معدنی و مایعات. هر عضوی از اعضای بدن انسان از غذای خاصی استفاده می برند. پروتئین ها برای همانند سازی، قند برای تولید انرژی، چربی ها برای تولید هورمون و ویتامین ها برای سریع تر كردن عملیات سوخت و ساز و جذب و دفع مواد، برای بدن مفید هستند.

هریک از این ادویه های رنگارنگ و معطر، با رایحه خاص و دلکش خود، دارای خواص متفاوتی هستند. تمام انواع ادویه جات، علاوه بر طعم و رایحه، خاصیت دارویی دارند.

طبع انواع ادویه ها:
اسطو خودوس ⬅️گرم وخشک
آویشن ⬅️گرم وخشک
بادرنجبویه ⬅️ گرم وخشک
برگ بو ⬅️گرم وخشک
تخم کافشه ⬅️ گرم وخشک
خردل ⬅️ گرم وخشک
دارچین ⬅️ گرم وخشک
رزماری ⬅️ گرم وخشک
زردچوبه ⬅️ گرم وخشک
زعفران ⬅️ گرم وخشک
زنجبیل ⬅️ خيلى گرم وخشک
زیره ⬅️گرم وخشک
سماق ⬅️سرد وخشک
سیاه دانه ⬅️ گرم وخشک
فلفل ⬅️ گرم وخشک
قهوه ⬅️سرد و خشک
کاکائو ⬅️گرم وخشک
گل گاوزبان ⬅️گرم وتر
تندوری ⬅️گرم وخشک
گلپر ⬅️گرم وخشک
میخک ⬅️گرم وخشک
نشاسته ⬅️سرد و خشک
نمک ⬅️ گرم وخشک
نمک دریا ⬅️ گرم وخشک
هل⬅️ گرم و خشک
وانیل⬅️گرم وخشک

2 دیدگاه. پیغام بگذارید

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
keyboard_arrow_up